Deutsche Sprache wählen Sie hierDeutsche Sprache
Velkommen til Skagen-feriebolig

Aktiviteter og begivenheder i Skagen og omegn

I Skagen og omegn sker der en masse. I byen kan I shoppe løs af gode kvalitetsprodukter eller gå en tur ved havnen.
Skagen er også kendt for sin årlige Skagen Festival.

Hyggelige Skagen

Shopping i Skagen

I Skagen kan i shoppe hele året rundt, og hvis I er på udkig efter produkter af høj kvalitet, så er Skagen lige i øjet. Her finder I røgede fisk, slagterspecialiteter, kostbare armbåndsure, moderigtigt tøj og sko i alle udformninger. Gå en tur ned gennem strøget, hvor butikkerne ligger side om side og venter på at blive besøg. Lad jer inspirere af Skagens store og spændende udvalg og gør jeres julegaveindkøb i Danmarks nordligste by.

Smykker af Susanne Lang

Susanne Langs galleri og værksted ligger i Gl. Skagen i et af de gamle fiskerhuse ved havet. Kunstneren er kendt for sine smukke og finurlige smykker med et individuelt design og materialer af høj kvalitet.

Bolcheriet i Skagen

Hos Bolcheriet i Skagen kan I selv prøve at lave bolcher og slikkepinde og i butikken kan i købe det dekorative slik. Pas på fingrene, for bolchemassen er ret varm.

Skagen Bryghus

Hos Skagen Bryghus bruger man kun helt friske råvarer til at fremstille øl. I kan købe de forskellige specialiteter inden for øl i butikken eller nyde dem i ølstuen. I kan eventuelt tage på en guidet rundvisning rundt i Skagen Bryghus.

Skagen favoritter

Skagen Festival

Hvert år i juli måned afholdes Skagen Festival og byen summer af liv og en fantastisk stemning. Skagen Festival er Danmarks ældste festival og er kendt for at kunne tilbyde et bredt udvalg af musikgenrer, så der er noget for enhver smag. De gæster, som var med til den første festival i 1971, tager i dag deres børn og børnebørn med til festivalen. Skagen Festival kunne ikke eksistere uden de mange gæster eller de mere end 600 frivillige, der hvert år hjælper med at få festivalen op at stå.

Skagen havn

Havnen i Skagen er en del af byens livlige centrum. Gå en tur ved kajen og betragt de fine kuttere og imponerende sejlskibe, som kommer til havnen i hundredvis. De gamle pakhuse på havnen er efterhånden blevet en form for vartegn og ved bordene på haven kan i nyde de lækre fiskespecialiteter med røgede og friske fisk.

Palmestranden i Frederikshavn

På Palmestranden ved Frederikshavn kan I nyde solen i tropestemning selv her i det høje nord. Stranden med den 4 meter høje eksotiske bevoksning har naturligvis blåt flag og er meget børnevenlig. Vandet er rent og klart og et stort stendige beskytter mod høje bølger. I de fine klitter kan i altid finde en lille gryde, hvor I kan tage solbad.

Aktiviteter ved Skagen

Farm Fun i ålbæk

Farm Fun er en bondegård ved ålbæk, hvor både børn og voksne kan få en sjov og hyggelig dag. Oplev de forskellige dyr på gården og prøv en af de sjove aktiviteter. Tag for eksempel en tur i gårdens mooncars eller spil fodbold.

Skawbowling

I bowlingcentret Skawbowling i Skagen er der aktiviteter for hele familien. Her finder I ikke mindre end 8 bowlingbaner med fuldautomatiserede resultatvisning og mulighed for børnebowling. I kan også nyde en kold fadøl på sommerterrassen, spille minigolf, billard og airhockey.

Hvide Klit Golfklub

Den flotte 18 hullers golfbane ved Hvide Klit Golfklub bliver hvert rå besøgt af mange green-fee spillere. Golfbanen er særligt udfordrende, fordi vinden kan være kraftig og gøre spillet ekstra svært. Til Hvide Klit Golfklub hører også en driving range, en putting green og en par tre bane. I er hjerteligt velkomne i klubbens shop og restaurant.